Η Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο της ΨΕΒΕ με θέμα «Ψυχολογία και Εκπαίδευση: Σύγχρονοι Προσανατολισμοί και Εφαρμογές».

Tο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή, την υποβολή εργασιών και το επιστημονικό πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΨΕΒΕ: http://www.pseve.org και ειδικότερα στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://www.pseve.org/ioannina_psychology_education2015.asp

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μέλη Δ.Ε.Π., ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε στελέχη της εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς.

Εργασίες που θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο είναι δυνατό να περιληφθούν (μετά από κρίση του εκτενούς κειμένου) σε ειδικά τεύχη του Hellenic Journal of Psychology και του Journal of Research in Education and Training.

Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων λήγει στις 15 / 6 / 2015.
Ημερομηνίες:
Τρίτη, Ιούνιος 2, 2015 – Παρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015